Är du stolt över byn?

Är du stolt över byn?

kampanjens logo

Finlands Byar har lanserat kampanjen Stolt över byn. Syftet är att utmana alla att visa upp vad som är viktigt på den plats som är viktiga för dem. Var kan du hitta ditt själslandskap? Vad är det bästa med din by? Du kan anta utmaningen genom att göra ett inlägg om vad du vill lyfta fram om din egen eller om en annan by eller om ett område som är viktigt för dig. Bifoga även en kort beskrivning.

Kom ihåg att använda kampanjens hashtags #stoltöverbyn #detbästamedösterbotten samt #bynsegetnamn (t.ex. #Pörtom). Ämnet för publikationen kan t.ex. vara ett byalandskap som ligger dig varmt om hjärtat, eller en gemensam prestation för byn. Det kan vara en bild av en by där du har dina rötter eller som på annat sätt gjort ett bestående intryck på dig. En företagare eller byaktiv kan berätta om samhället i byn eller om vilka underbara produkter och tjänster som där erbjuds.

Aktion Österbotten kommer att medverka i utmaningen och anordna en fototävling för invånarna i Österbotten. Unika Leader-muggar (3 st/månad) lottas månadsvis ut bland deltagarna. Slutligen kommer en jury utsedd av Aktion Österbotten, att välja ut de tio bästa bilderna som ska röstas fram. De tre bilderna med flest röster kommer att belönas.

Regler:

Fototävlingen är ett sätt att delta i Österbottens landsbygdsutveckling med Aktion Österbotten, eftersom bilderna kommer att används som en del av vår organisations utvecklingsarbete. Genom att delta i tävlingen ger du Aktion Österbotten rätt att publicera och använda din bild i organisationens kommunikations- och marknadsföringssyfte, på hemsidan och i sociala medier utan separat ersättning. Denna kampanj, eller någon del av den, är inte på något sätt organiserad eller sponsrad av Facebook.

Tävlingstid:

18.3-20.6.2022

Att delta i tävlingen:

  • Bilden ska vara fotograferad av medverkande från Österbotten.
  • Fotografen ska ha fullständiga rättigheter till bilden.
  • Personer som fotograferas under skydd av hemfrid etc. måste alltid ge tillstånd för att publicera bilden.

En person kan delta i tävlingen med upp till tre bilder. Bilderna skickas in i .tiff- eller .jpeg-format och måste ha en upplösning på 300 dpi och en minimistorlek på 21 x 29,7 cm / 2480 x 3505 pixlar.

Lämna in ditt bidrag:

Lämna in tävlingsbilderna genom att skicka fotografierna per e-post till frida@aktion.fi. Du kan också dela ditt fotografi på ditt egna Facebook- eller Instagramkonto. Tillägg ditt namn, platsen där bilden är fotograferad och dina kontaktuppgifter.

Behandling av personuppgifter:

Eventuella personuppgifter som lämnas i samband med deltagande i tävlingen, kommer att behandlas i enlighet med personuppgiftslagen. Informationen kommer inte att vidarebefordras till tredje part och kommer inte att användas för direktmarknadsföring.

För ytterligare information kontakta frida@aktion.fi

KILPAILUN OHJEET LÖYTYVÄT SUOMEKSI TÄÄLTÄ