KORONA-AVUSTUS SEURANTALOILLE

mennessä | syys 7, 2021 | AKTION R.F., AKTION R.F., Okategoriserad

KORONA-AVUSTUS SEURANTALOILLE

Korona-avustus on tarkoitettu seurantalomaisessa käytössä olevia taloja ylläpitäville yhteisöille ja säätiöille, joiden toiminta on vaikeutunut tai estynyt koronapandemiasta johtuvien rajoitusten ja suositusten vuoksi ajalla 1.4.-31.12.2021. Avustus on tarkoitettu talojen ylläpitokustannusten kattamiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää avustusta voidaan käyttää rakennusten ylläpidosta aiheutuviin kustannuksiin, joita ovat muun muassa sähkö-, lämmitys- ja vesimaksut, tietoliikennemaksut, vakuutukset, kiinteistöverot ja kiinteistöhuollon menot.

Avustusta ei voida käyttää hallinnon tai toiminnan vetäjien palkkoihin, muihin toimintamenoihin, lainanhoitokuluihin tai lainan lyhennyksiin. Avustuksella ei voida myöskään kattaa varsinaisten korjausinvestointien tai peruskorjaamisen kustannuksia.

Hakuaika päättyy 23.9.2021 klo 16.15.

Avustusta haetaan opetus- ja kulttuuriministeriön asiointipalvelussa. Lisätietoja Kotiseutuliiton ja opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta: https://minedu.fi/-/korona-avustus-seurantaloja-yllapitaville-yhteisoille