Verkosto edistämään nuorten yrittäjyyttä

Verkosto edistämään nuorten yrittäjyyttä

Tervetuloa mukaan nuorten yrittäjyyden edistäjien verkostoon!

Tavoitteena on perustaa nuorten yrittäjyyden edistäjien verkosto Pohjanmaalle. Idea tällaiseen verkostoon on saatu Leader Viisarin alueella toimivasta Bisnes Academy – verkostosta.

Verkostoon ovat tervetulleita kaikki nuorten yrittäjyyden edistämistä tekevät ja siitä kiinnostuneet toimijat. Kehitysyhdistykset, oppilaitokset, yhdistykset, kaupungit jne. Voit tulla mukaan verkostoon myös yksityishenkilönä. Tärkein kriteeri on, että sinua kiinnostaa nuorten yrittäjyyden edistäminen Pohjanmaalla.

Verkoston myötä halutaan parantaa toimijoiden tietoisuutta toisistaan ja toistensa toiminnasta, mutta myös lisätä keskinäistä yhteistyötä. Leader Viisarin alueella verkosto on järjestänyt mm. kesätyödeittejä, (etä)yritysvierailuja ja kesäyrittäjyysdeittejä. Ideoidaan yhdessä, millaista toimintaa voisimme meidän alueella järjestää.

Aktion Österbotten toimii verkoston koolle kutsujana ja vastaa ainakin vuoden 2022 ajan verkoston koordinoinnista osana omaa strategiatyötään. Sovitaan jatkosta sitten yhdessä verkoston kanssa.

Verkoston ensimmäinen tapaaminen pidetään Teams-kokouksena 2.2.22 klo 9.30 – 11.00. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta!

https://forms.gle/uZweEVEQKv4MHLFa7

Tervetuloa mukaan tekemään yhteistyötä nuorten yrittäjyyden eteen!