Ylpeydellä kylästä

Ylpeydellä kylästä

Suomen Kylät on ideoinut Ylpeydellä kylästä -kampanjan. Sen tarkoituksena on haastaa kaikki kertomaan mikä asia itselle tärkeässä paikassa saa kokemaan ylpeyttä. Mistä löytyy sinun sielunmaisemasi? Mikä on parasta sinun kylälläsi?

Voit joko vastata saamaasi haasteeseen tekemällä somejulkaisun siitä, mitä haluat nostaa esille omasta tai muusta itsellesi tärkeästä kylästä tai korttelista. Liitä mukaan mielellään pieni kuvaus. Muistathan käyttää kampanjan hastagia #ylpeydelläkylästä ja #parastapohjanmaalla sekä #kylännimi.

Julkaisun aiheena voi olla vaikkapa sinulle rakas kylämaisema tai kylän yhteinen saavutus. Se voi olla kuva kylästä, jossa sinulla on juuret tai joka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Yrittäjä tai kylätoimija voi kertoa kylän yhteisöllisyydestä tai mitä upeita tuotteita ja palveluita kylältä saa.

Aktion Österbotten tulee mukaan haasteeseen ja järjestää kuvakisan alueensa asukkaille. Osallistuneiden kesken arvotaan joka kuukausi uniikkeja Leader-mukeja (3 kpl/kuukausi). Lopuksi Aktion Österbottenin asettama tuomaristo valitsee kymmenen parasta kuvaa, joista äänestetään voittajaa. Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan.

Säännöt:

Valokuvauskilpailu on yksi tapa osallistua Aktion Österbottenin kanssa Pohjanmaan maaseudun kehittämiseen, kuvia käytetään osana yhdistyksemme kehittämistyötä. Osallistumalla kilpailuun annat Aktion Österbottenille oikeuden julkaista ja käyttää kuvaasi yhdistyksen viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ilman erillistä korvausta. Tämä kampanja tai mikään sen osista eivät ole Facebookin järjestämiä tai millään tavalla tukemia.

Kilpailuaika:

18.3.-20.6.2022

Kilpailuun osallistuminen:

  • Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama Pohjanmaalta
  • Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.
  • Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla.

Kuvat toimitetaan .tiff- tai .jpeg-muodossa ja niiden resoluution tulee olla 300 dpi ja
kooltaan vähintään 21 x 29,7 cm/2480 x 3505 pikseliä.

Kilpailukuvan toimittaminen:

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuvat sähköpostitse frida@aktion.fi. Voit mielellään jakaa omaa kuvaasi myös omalla Facebook tai Instagram-tililläsi. Liitä mukaan nimesi, paikkakunta, josta kuva on otettu ja yhteystietosi.

Henkilötietojen käsittely:

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä mahdollisesti annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei anneta eteenpäin kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.

Lisätietoja: frida@aktion.fi