1. Home
  2. /
  3. Blogi
  4. /
  5. AKTION R.F.
  6. /
  7. NYT ETSITÄÄN SUOMEN SURKEINTA...

NYT ETSITÄÄN SUOMEN SURKEINTA KYLÄTIETÄ, KUVAKILPAILU ON ALKANUT!

mennessä | loka 14, 2022 | AKTION R.F., AKTION R.F.

NYT ETSITÄÄN SUOMEN SURKEINTA KYLÄTIETÄ, KUVAKILPAILU ON ALKANUT!

Mistä löytyvät surkeimmin ylläpidetyt kylätiet? Mistä löytyvät rumimmat reiät, huonokuntoisimmat tiet ja mahtavimmat montut? Onko sinun kotitiellä tuuheaa nimismiehen kiharaa? Väisteletkö päivittäin isoja kiviä? Me haluamme niistä kuvia lokakuun 2022 aikana. Tämä on #SuomenSurkeinKylätie kuvakilpailu!

Suomen Kylät ry ja Suomen Tieyhdistys ry lanseeraavat Suomen Surkein Kylätie-kuvakilpailun. Kahdeksan surkeinta kylätietä valitaan raadin toimesta yleisöäänestykseen, joka järjestetään Maaseudun Tulevaisuuden nettisivulla. Yleisö äänestää Suomen surkeimman kylätien, joka saa palkinnoksi päättäjien näkyvyyden ja järjestämme kahvituksen Suomen surkeimmalla kylätiellä.

Etsimme surkeimpiä teitä maaseudulta ja kyliltä. Kuvia käytetään kahden yhdistyksen eduskuntavaalivaikuttamisessa. Haluamme pelastaa kylätiet ja kertoa päättäjille maaseudun tiestön surkeasta tilanteesta. Maaseudulla asuu myös veronmaksajia, jotka ansaitsevat myös kohtuullisen kuntoiset kotitiet. Ambulanssien ja pelastusviranomaisten on pystyttävä ajamaan myös maaseudulla. Huonokuntoisten vähäliikenteisten teiden määrä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana noin 4000 kilometrillä ja tällä on ollut vaikutusta monien ihmisten elämään. Tämä kehityskulku on katkaistava.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

Suomen surkein kylätie-kuvakilpailuun voi toimittaa kuvia ma 31.10.2022 saakka. Kuvien on hyvä olla otettuja vuoden 2022 aikana. Kilpailuun toimitettujen kuvien julkaisuoikeudet siirtyvät kilpailun järjestäjille Suomen Kylät ry, Suomen Tieyhdistys ry ja Maaseudun Tulevaisuus. Toimitettuja kuvia saa käyttää järjestäjien some-kanavissa, painotuotteissa ja nettisivuilla. Yhdistysten edustajat valitsevat raatina kuvista 8 surkeinta kylätietä, jotka pääsevät mukaan Maaseudun Tulevaisuuden yleisöäänestykseen marraskuussa 2022.

HAE MUKAAN: 

Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen posti@suomenkylat.fi Muistathan turvallisuuden kuvaa ottaessasi. Mainitse sähköpostin yhteydessä nämä kuusi kohtaa:

1. Tien nimi/numero ja kuvanottopaikka

2. Tien sijainti (kylä/kunta)

3. Kuvaajan nimi

4. Kuvaajan sähköpostiosoite

5. Miten tien huono kunto on vaikeuttanut sinun ja kotiseutusi elämää?

6. Muut terveisesi päättäjille?

Lähetä kuvasi ma 31.10.2022 mennessä. Näytetään yhdessä päättäjille kyläteiden kohtaloita! Kilpailun järjestävät Suomen Kylät ry ja Suomen Tieyhdistys ry.

https://www.tieyhdistys.fi/

www.suomenkylat.fi/surkeinkylatie