VI SÖKER BYAOMBUD

av | dec 20, 2018 | AKTION R.F., BYAR, Okategoriserad

VI SÖKER BYAOMBUD

Aktion Österbotten arbetar för landsbygdsutveckling i regionen och är en av de 19 nationella sammanslutningarna som erhåller ett statsbidrag årligen för verksamheten.

Vill du höra till vårt energiska team och arbeta som:

BYAOMBUD

Du

– aktiverar byaföreningar runt om i Österbotten

– informerar om stödmöjligheter

– ansvarar för information och informationsmaterial gällande byaverksamheten

– ansvarar för kartläggningar, dokumentation och utvärderingar

– ansvarar för att sammankalla arbetsgruppen och bereda ärenden

 

Du är den person som vi söker om du är noggrann, initiativrik, social och flexibel (beredd att även arbeta kvällstid) och ser utvecklingsmöjligheter. Du har god kännedom om Österbotten och verksamma byaföreningar. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du behärskar både svenska och finska. Engelska eller andra språk är en tilläggsmerit, då vi har mycket internationellt samarbete. Du har tillgång till bil. Som merit räknas kännedom om EU-program och projektförvaltning, särskilt landsbygdsprogrammet, Leader-metoden, samt fiske-Leader-verksamhet.

Tjänsten är på deltid 60% och tidsbunden 1.2.2019 – 31.12.2019 (möjlighet till förlängning). Lön enligt överenskommelse. Prövotid om 4 månader tillämpas.

 

Ansökningstiden går ut 13.1.2019.

Mera information om tjänsten ges av Mathias Högbacka, 040-1838653. Ansökningarna, CV jämte löneanspråk sänds i första hand elektroniskt till mathias@aktion.fi

Categories

Archives

Tags