MÅNADENS BY I AUGUSTI

MÅNADENS BY I AUGUSTI

Rangsby lever vidare med sin positiva befolkning. Invånarantalet ökar med många unga familjer och flera barn föds. Känns nästa som att vi måste öppna skolan i byn igen! Byarådet fortsätter söka tomter för nyinflyttade och bygga sitt hem i en fin havsnära by. Byarådet utvecklar i sommar skidspåret till en åretrunt motionsbana samtidigt med en liten förlängning. Simstranden har hållits öppen som normalt i användning för Närpesbornas besök sommaren 2020. Ungdomsföreningen har gjort en del underhållning på Fagerö under Coronapandemin när inga danser kunnat förverkligas. Skärgårdsloppis på Fagerö hålls i mitten av augusti med vissa förändringar. Restriktionerna har släppts en del att Restaurang SeaSide öppnar mer och mer. Man kan besöka restaurangen normalt nu och få de stora glassarna!