Tilamyymälät koottiin karttaan

Tilamyymälät koottiin karttaan

Pohjanmaan tilamyymälöiden tiedot on koottu yhteen ja niistä on nyt saatavilla kartta. Siihen on listattu 77 tilaa (lokakuu 2021) ja yritystä, joista voi käydä ostamassa niin lähituotteita jauhoista villaan.
Karttaa on saatavilla paikallisista matkailuinfoista, esimerkiksi Visit Vaasalta Rewell Centeristä, myös tilamyymälöistä saa näitä karttoja. Kartta kattaa vanhan Vaasan läänin alueen eli Pohjanmaan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan. Kartta löytyy myös Ruokamaa Pohjanmaa -hankkeen Facebook-sivuilta.
Kartta on toteutettu Ruokamaa Pohjanmaa -hankkeessa yhteistyössä Aktion Österbottenin, Yritystalo Dynamon ja Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa. Hankkeen tavoitteena nostaa esiin uusia tuotteita, parantaa tuottavuutta, nostaa esiin paikallisesti tuotettuja elintarvikkeita ja parantaa pohjalaisen elintarviketuotannon kannattavuutta.

Projektipäällikkö Mats Sabelin mukaan idea kartasta tuli muutamalta yritykseltä, jotka toivoivat paperille painettua, jaettavaksi sopivaa fyysistä karttaa Pohjanmaan tilamyymälöistä. Kartta on jo saanut hyvää palautetta ja uusia yrityksiäkin on ottanut yhteyttä, että ne haluaisivat mukaan karttaan. – Alueen tarjontaa voisi toki vieläkin lisätä, mutta vielä tärkeämpää on, että jo olemassa olevat myymälät saavat asiakkaita ja jaksavat pitää yllä tuotteidensa korkeaa laatua.

Klikkaa kuvaa ja pääset tilamyymäläkarttaan.