- Tämä tapahtuma on mennyt.
Tervetuloa vuoden maukkaimpaan seminaariin – Ät Österbotten!

ProAgria Lantbrukssällskapets Pohjanmaa lautasella – hankeen ja Aktion Österbottenin Ruokamaa avoinna – hankkeen yhteinen seminaari
Tervetuloa vuoden maukkaimpaan seminaariin – Ät Österbotten! 28.11.20224 9 – 12 vid Linds Kökissä Närpiössä
Programinnehåll:
Ohjelman sisältö:
Paikalliset yrittäjät kertovat paikallisesti tuotetusta ruoasta ja paikallisista raaka-aineista sekä tuottajien, elintarviketeollisuuden ja kuluttajien välisestä rajat ylittävästä yhteistyöstä.
Ohjelma:
Kahvit ja tervetulosanat
Lyhyet terveiset molemmista hankkeista
Avaussanat kansanedustaja Anders Norrbackilta (Teamsin kautta) – kaksikielinen
Puheenvuorot – 30 minuuttia / puhuja
- Jonathan Slotte – vuoden kokki 2022 ”Suoraan tuottajalta ravintolaan”
- Linnea Strand – LivsVinn ”Ruokahävikin näkyväksi tekeminen: LivsVinnin toiminta ja markkinointi”
- Anita Storm – Aktion Österbotten ”Uudistava vesiviljely – voimmeko syödä itsemme kohti puhtaampaa merta?”
- Sari ja Jaakko Koskenkorva – Koskenkorvan trahteeri ”Koskenkorvalaisia elämyksiä viinatehtaan juurella”
Keskustelua ja kysymyksiä jokaisen esityksen jälkeen. Luennoitsijat puhuvat yhtä kieltä ja esitys on toisella kielellä.
Loppusanat
Herkullinen brunssi paikallisista raaka-aineista
Ilmoittautuminen? Kyllä! Seminaari päättyy herkulliseen brunssiin paikallisista raaka-aineista, alennettuun hintaan 15 €. Paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu viimeistään 21.11.2024 linkissä:
