Rannikkotoimintaryhmä – KAG

Rannikkotoimintaryhmä (KAG) harjoittaa kalaleader-toimintaa Pohjanmaan rannikolla.

Pohjanmaan kalatalousjohtajien rannikkoalueiden toimintaryhmä (KAG) on yksi Suomen yhteensä 11:stä kalatalousjohtajien alueesta. KAG on osa Aktion Österbotten rf:tä, ja sen toiminta-alue on rannikko Kristiinankaupungista Kokkolaan.

Tehtävämme on kehittää kalastusalaa, vesiviljelyä ja rannikkoyhteisöjä Euroopan meri- ja vesiviljelyrahaston (EMKR), valtion ja alueen kuntien rahoituksella.

Rannikkotoimintaryhmä tarjoaa rahoitusta voittoa tavoittelemattomille kehitys- ja investointihankkeille, joilla tuetaan esimerkiksi kalastusta, vesiviljelyä, rannikkokulttuuria ja -verkostoja, kalojen elinympäristöjä, teknologista kehitystä, innovaatioita, tutkimusta ja uutta tietämystä alalla. Hankerahoitusta voivat hakea kalastajat, yrittäjät, yhdistykset, kaikenlaiset järjestöt tai kunnat/kaupungit.

Voimme myöntää hankerahoitusta hankkeille, jotka edistävät ja tukevat kalastusalaa Älykäs resilienssi elinvoimaisesta merestä -strategian mukaisesti.

Rahoitus

Monipuoliset mahdollisuudet kehittää elinkeinoja ja palveluja maaseudulla.

Verkosto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kansainväliset projektit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ota yhteyttä

Jonas Harald

Jonas Harald

Kala-leader neuvoja

050 433 4683

jonas.harald@aktion.fi