Liity jäseneksi

Aktion Österbotten vastaa EU:n maaseutuohjelman Leader-toiminnasta ja rahoittaa hankkeita sekä toimii maaseudun edunvalvojana. Voimme kansallisten ja eurooppalaisten suhteiden kautta valvoa ja antaa neuvoja maaseudunkehittämiseen liittyvissä kysymyksissä, avustaa rahoitushakemuksissa sekä auttaa saamaan yhteyden muihin hanketoimijoihin.

Pohjanmaan kylätoiminta valvoo kylien etuja, auttaa kylä- ja turvallisuussuunnitelmien teossa, tarjoaa kylille nettisivut, järjestää kilpailuja, opintokäyntejä, seminaareja sekä nimeää Vuoden kylän.
Kala-Leader (KAG) tarjoaa hankemahdollisuuksia ja tukia kalastuselinkeinolle (kehittämis- ja investointituet). Strategian tavoitteena on säilyttää ja luoda uusia työpaikkoja alalla ja ammattikalastukseen liittyvillä toimialoilla.

Miten haluat vaikuttaa?

Haluatko olla mukana ja vaikuttaa maaseudun elinolosuhteisiin? Oletko sitä mieltä, että työmahdollisuuksia tarvitaan kaupunkien ulkopuoellakin? Miten tärkeää on se, että ihmiset voivat olla yritteliäitä omalla asuinseudullaan

Miten vaikutan?

Jäsenenä saat osallistua aktiviteetteihin ja kokouksiin, saat apua kysymyksiisi sekä ajantasaista tietoa toiminnastamme uutiskirjeessä. Tukemalla toimintaamme olet mukana vaikuttamassa – saamme maaseudun kasvamaan!

Mitä jäsenyys maksaa?

Aktion Österbottenin vuosittain maksettava jäsenmaksu on:

Yksityishenkilö 17 euroa/vuosi
Yhdistykset/organisaatiot 85 euroa/vuosi
Kunnat/kuntayhtymät 170 euro/vuosi

    Ohjeet

    Jos haluat liittyä jäseneksi netin kautta, täytä tiedot allaolevaan lomakkeeseen. Muista, että jäsenen nimi on jäsenyyttä hakevan henkilön, yrityksen tai yhdistyksen nimi. Kun olet lähettänyt anomuksesi, käsittelee hallitus sen seuraavassa kokouksessaan.