NÄTVERK FÖR FRÄMJANDE AV UNGAS FÖRETAGSAMHET

av | jan 14, 2022 | AKTION R.F., BYAR, Okategoriserad

NÄTVERK FÖR FRÄMJANDE AV UNGAS FÖRETAGSAMHET

Välkommen med i ett nätverk för främjande av ungas företagsamhet!

Avsikten är att grunda ett nätverk för främjande av ungas företagsamhet i Österbotten. Idén har vi fått från nätverket Bisnes Academy, som finns på Leader Viisaris område.

Alla som arbetar med främjande av ungas företagsamhet eller som är intresserade av ämnet är välkomna med. Utvecklingsföreningar, läroinrättningar, föreningar, städer etc. Du kan också delta i nätverket som privatperson, det viktiga är att du är intresserad av att främja ungas företagsamhet i Österbotten.

Genom nätverket vill vi förbättra aktörernas kännedom om varandra och deras verksamhet, men också öka samarbetet mellan aktörerna. På Leader Viisaris område har nätverket ordnat bl a företagsbesök, sommararbets- och sommarföretagardejter. Tillsammans funderar vi på vilken verksamhet somkan ordnas på vårt område.

Aktion Österbotten fungerar som sammankallare av nätverket och ansvarar åtminstone under år 2022 för koordineringen som en del av det egna strategiarbetet. Vi kommer sedan överens om fortsättningen tillsammans med nätverket.

Den första nätverksträffen hålls som Teams-möte den 2.2.2022 kl 9.30-11.00. Anmäl dig via länken nedan!

https://forms.gle/uZweEVEQKv4MHLFa7

Välkommen med i samarbetet för att främja ungas företagsamhet!

Categories

Archives

Tags