ÖPPNA JULBYAR 2022

av | okt 11, 2022 | AKTION R.F., Okategoriserad

ÖPPNA JULBYAR 2022

Ordnar er byaförening ett julevenemang (marknad, basar, sångstund eller glöggbjudning, konsert, tomtestig etc.) mellan 1 – 24 december? Anmäl er till evenemanget Öppna Julbyar. Öppna Julbyar är avsedda för evenemang som arrangeras av byaföreningar eller liknande föreningar.

Finlands Byar förverkligar konceptet Öppna Julbyar i samarbete med de regionala byaföreningarna. Målet är att erbjuda byarna möjlighet att få nationell och lokal synlighet. Byarna får tillgång till Öppna Julbyars marknadsföringsmaterial för att stöda marknadsföringen av julevenemang. Dessutom får byar som deltar i Öppna Julbyar komma med på den gemensamma evenemangskartan. Alla instruktioner och allt material finns på www.suomenkylat.fi/joulukylat/.

Anmäl ditt evenemang till Öppna Julbyar senast 2.12.2022 med hjälp av blanketten: https://forms.office.com/r/5MFcLidRFq,

Tilläggsuppgifter om anmälan: marianne.liitela@suomenkylat.fi och tilläggsuppgifter om informationsmaterial: anssi.ketonen@suomenkylat.fi.

Finlands Byar skänker 24 cent till insamlingen Jul i Sinnet för varje anmäld by.

Finlands Byars julkalender

Finlands Byar publicerar en nationell julkalender på sina sociala mediekanaler, där en julhälsning från en by publiceras varje dag. Vid anmälan kan du lämna en julhälsning från din egen by som via lottning kan komma med i julkalendern. I din julhälsning kan du t.ex. berätta om din bys jultradition, och det kan exempelvis vara: “Det viktigaste under julen i Jaskala är den stora granens julbelysning. Den lyser från slutet av november till nyår. Tomtarna på Jaskala önskar dig en god jul.”

Julhälsningar

Finlands Byars tomtegäng

Categories

Archives

Tags